Minden új jelentkezővel tartok egy online megbeszélést, ahol átvesszük az angoltanulással kapcsolatos terveit és igényeit. Ez az előzetes megbeszélés és az utána kiadott szintfelmérő teljesen ingyenes. 
Új tanítványok esetében előre egy hónapnyi óra árát kérem el, a második hónaptól kezdve elég utólag fizetni. Egyéni és két fős órákat vállalok, tapasztalatom szerint ennél több résztvevő esetén már kevésbé hatékony az online magántanulás.

Az online óráimat Zoom-on tartom 60 vagy 90 perces idősávokban. A foglaláskor kért adatok: név, e-mail cím és a nyelvtanulással kapcsolatos igények. A mobilszám megadása nem kötelező. Foglalás után azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a naptári időpontot és az óra Zoom-linkjét. Ezeket könnyedén beillesztheti saját naptárába az e-mailben található információk segítségével.
Az e-mailben lehetősége van az időpont módosítására vagy lemondására is, minimum négy órával a lefoglalt óra előtt. Négy órával az időpont előtt kap egy automatikus emlékeztető e-mailt, amelyben kérem, hogy jelezze vissza részvételét az órán. Ha a mobilszámát is megadja, egy órával a lefoglalt időpont előtt ingyenes emlékeztető sms-t kap.

Scroll to Top